Wombhealing

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt, maar nu is het tijd om onze baarmoeders en vrouwenlijn te gaan helen. Dit helen we voor onszelf, onze grootmoeder, moeders, zussen, dochters, het collectief en moeder aarde.

De baarmoeder is jouw heilige ruimte, jouw sacred space. Het is de plek van creatie en geboorte van leven, jouw vrouwelijke krachtcentrum.
Vaak dragen we bewust en/of onbewust angst, pijn, misbruik, onderdrukking en verdriet met ons mee. Dit kunnen verwondingen zijn van onze vrouwenlijn, van een ander leven of verwondingen opgelopen in dit leven waardoor onze vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

“The womb is not a place to store fear or pain. The womb is to create and give birth to life”.

Voel jij dat het tijd is om jouw baarmoeder en vrouwenlijn te helen? Om trauma wat jou niet meer dient los te laten om van daaruit te kunnen gaan creëren en manifesteren? Wil jij weer in balans en in contact komen met jouw zachte, vrouwelijke kracht? Met liefde neem ik jou doormiddel van mijn stem en de drum mee op reis naar jouw baarmoeder. Let me take you into the womb.

De wombhealing geschikt voor alle vrouwen, jong, oud, met of zonder baarmoeder. Het is daarnaast heel geschikt voor vrouwen die problemen ervaren in het baarmoeder- en bekkengebied en met seksualiteit.

Tarief

€150,-

🕑 ± 120 min

Geïnteresseerd?