Verhuur

Verhuur

Healing Centre Chiwanka is beschikbaar voor verhuur. Dat houdt in dat ik mijn bijzondere finca en farmhouse op deze heilige plek beschikbaar stel voor de verhuur voor retreats,  voor families en groepen (privé en zakelijk).

Wil je een retreat organiseren op mijn finca en farmhouse, kan ik eventueel ondersteuning bieden bij de invulling van jouw programma door je in contact te brengen met andere krachtige professionals op het eiland. Daarnaast zal ik als spaceholder aanwezig zijn. Er kan ook op aanvraag gebruik worden gemaakt van mijn sessies of als begeleider.

De oude finca en farmhouse is daarnaast een prachtige locatie voor families met kinderen. De dieren laten de kinderen weer helemaal thuis komen in de natuur.
Familieretreats bestaat ook tot de mogelijkheid. We creëren samen een mooi programma. De mogelijkheid bestaat uit het regelen van bijvoorbeeld yogalessen, massages, bootcamps en personal training. Een nanny voor de kinderen kan geregeld worden.

Ook is de finca en farmhouse beschikbaar voor losse groepsceremonies en workshops. Denk hierbij aan de huur van minimaal 2 uur, een halve dag of een hele dag.

Van groot belang is dat deze prachtige plek in de natuur en met de dieren voor de juiste doeleinden gebruikt wordt. Deze plek is uitermate geschikt om tot rust te komen en helende werkzaamheden uit te voeren.

Voor meer informatie verwijs ik je naar onze brochure.

Je bent heel welkom.

Eagle Eye

Bekijk de brochure

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ik wil hier verblijven!