Verhuur

Verhuur

Healing Centre Chiwanka is ook beschikbaar voor verhuur. Dat houdt in dat ik mijn bijzondere finca en farmhouse op deze heilige plek beschikbaar stel voor de verhuur voor retreats,  voor familie’s en groepen (privé en zakelijk) inclusief mijn begeleiding.

De oude finca en farmhouse is een prachtige locatie voor familie’s met kinderen. De dieren laten de kinderen weer helemaal thuis komen in de natuur.
Familieretreats bestaat tot de mogelijkheid. We creëren samen een mooi programma. Een nanny voor de kinderen kan geregeld worden als ook opvang voor de hond.

Er kan gebruik worden gemaakt van mijn groepssessies zoals Rebirthing Breathwork en Soundhealing als ook van losse 1 op 1 sessies.
Meer informatie vind je bij Sessies. De mogelijkheid bestaat daarnaast uit het regelen van bijvoorbeeld yogalessen, massages, bootcamps en personal training.

Wil je zelf een retreat organiseren op mijn finca en farmhouse, kan ik eventueel ook ondersteuning bieden bij de invulling van jouw programma door je in contact te brengen met andere krachtige professionals op het eiland.

Ook is de finca en farmhouse beschikbaar voor losse groepsceremonies en workshops. Denk hierbij aan de huur van minimaal 2 uur, een halve dag of een hele dag.

Van groot belang is dat deze prachtige plek in de natuur en met de dieren voor de juiste doeleinden gebruikt wordt. Deze plek is uitermate geschikt om tot rust te komen en helende werkzaamheden uit te voeren.

Voor meer informatie verwijs ik je naar onze brochure.

Je bent heel welkom.

Eagle Eye

Bekijk de brochure

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ik wil hier verblijven!