Trancereis

Tijdens deze bijzondere transcendente reis neem ik je, door middel van mijn krachtige en helende drum, mee naar een plek diep in jezelf.
Door middel van het ritmische geluid van de drum en mijn stem kom je in een diepe ontspanning van waaruit de verbinding met jezelf kan ontstaan. Je raakt in een trance, wat ook wel wordt ervaren als een wakkere droom. Je mag je gaan bewegen tussen jouw verschillende lagen van bewustzijn.
Je blijft dus aanwezig bij wat je voelt, ziet of hoort en gaat voorbij aan wat je “weet” of begrijpt. Een transcendente reis helpt je inzicht, genezing en kracht te geven en heeft dus een diepe, helende werking.

Gedurende deze transcendente reis worden mooie inzichten verkregen en vragen beantwoord. Alle antwoorden zitten tenslotte in jezelf. Om die reden wordt het ook wel een zielenreis genoemd.

Voorafgaand aan de trancereis bespreken we eerst waarvoor jij komt en waar jij tegenaan loopt. Vervolgens bepalen we samen waar we de reis op in zullen zetten en wordt de intentie gezet.

Voor een goed contact met de aarde, lig je gedurende de trancereis aangekleed op een matrasje op de grond, warm toegedekt met een deken. Na afloop bespreken we samen hoe je de trancereis hebt ervaren en sluiten we deze samen af.

Tarief

€150,-

🕑 ± 120 min

Geïnteresseerd?