Reïncarnatiesessie

Reïncarnatie- of regressiesessie is een bijzondere sessie waarbij ik jou al pratende begeleid naar een ander/vorig leven.

Tijdens deze sessie ben je in een andere staat van zijn (natuurlijke, lichte trancestaat) waar jij toegang krijgt tot informatie die in jouw onbewuste ligt opgeslagen. Toch blijf je ook heel bewust van het heden als we samen al pratende door het andere leven heen bewegen.

In deze sessie zul je inzicht krijgen in ongeheelde gebeurtenissen van een ander leven welke vervolgens in dit leven en in deze sessie geheeld mogen worden. Daarnaast kan deze sessie inzicht geven in welke krachten/gaven je hebt uit andere levens die in dit leven toegepast kunnen worden. Eventuele fysieke klachten in dit leven kunnen hun oorsprong hebben in een ander leven. Eigenlijk zijn jouw “vorige” levens alles bepalend voor de thema’s en ervaringen in dit leven om deze te kunnen helen, ervan te leren en te groeien op zielsniveau.

We starten deze reïncarnatiesessie met een kort gesprek waarin ik uitleg hoe de sessie in zijn werk gaat.
We bespreken daarnaast welke thema’s een rol spelen in jouw leven

Gedurende de sessie lig je comfortabel op een matrasje op de grond, warm toegedekt met een deken. Ik zal naast jou plaatsnemen om je in deze sessie op liefdevolle wijze te begeleiden en ondersteunen.

Na afloop van de sessie bespreken we samen hoe je de sessie hebt ervaren en sluiten we deze samen af.

Tarief

€150,-

🕑 ± 120 min

Geïnteresseerd?