Over ons

Na in Nederland geboren en getogen te zijn met de naam Karen, daar jarenlang mijn energetische en sjamanistische praktijk te hebben gehad en een enorme spirituele groei en ontwikkeling te hebben doorgemaakt, was het tijd voor een volgende stap.
Of beter gezegd: tijd voor een nieuw begin!

Door middel van visioenen werd ik uitgenodigd door het prachtige eiland Ibiza en ben daar vervolgens aan mijn nieuwe avontuur begonnen. Ik voelde een diepe connectie met het eiland. De hogere trillingsfrequentie, het licht, de warmte, de mooie natuur, Ibiza bleek een zielsverlangen en dus een thuiskomen voor mij. Ik heb mij in vertrouwen en volledige overgave laten leiden om mijn droom en missie te kunnen verwezenlijken.

En nu is mijn droom gerealiseerd: Healing Centre Chiwanka. Een prachtige plek, een sacred place waar ik, als sjamaan en lichtwerker, samen met mijn krachtige team vanuit Licht en Liefde dienstbaar mag zijn aan het grotere geheel. Een plek waar ook jij mag thuiskomen.

Wees welkom bij onze tribe!

Voor altijd dankbaar.
Eagle Eye

Het leven is voor mij een grote ontdekkingsreis van zelf-realisatie, heling, groei, leven vanuit het hart en een constante verdieping en verbinding met al wat is.
Mijn hoge gevoeligheid, artistieke talenten en helende gave is iets wat mij is meegegeven in dit leven en waar ik erg dankbaar voor ben.

Een crisis bracht mij een bijna-dood-ervaring waarin ik een enorme kracht van Liefde heb ervaren die niet van deze wereld was. Het bracht mij in direct contact met het Goddelijke waar ik “downloads” ontving en mijn helende gave versterkte. Door deze ervaring was ik in staat om mijn trauma te transformeren in service voor anderen. Zo kwam ook een diepere verbinding met het Sjamanisme op mijn pad.

Ik zie het als mijn roeping om een veilige ruimte voor jou te creëren waarin jij je mag overgeven in de diepere lagen van Liefde, heling, groei en bewustwording. Zo geef ik verschillende sjamanistische ceremonies zoals the Rite of the womb, Rebozo, Sjamanistische ademwerk, Warm water rebirthing, Kundalini yoga en helende massages.

Ik voel me bevoorrecht om met het team van Chiwanka te mogen samenwerken waarin we elkaars krachten bundelen en versterken om jou een zachte bedding te kunnen bieden om de reis naar je ware zelf (terug) te mogen vinden.

Aho, Ilse Nierop

Mijn reis omvat een verlangen naar avontuur, bewustzijn, diepere verbinding (mens en natuur), liefde, spiritualiteit, zielswijsheid, meditatie, gezondheid, ervaren, leren en afleren.

Het leven heeft mij mooie kansen, maar ook grote uitdagingen geboden. Het leven heeft mij geleid tot het werk wat ik nu doe: Facilitator en Coach op het gebied van mannenwerk, tantra, ademwerk, sjamanisme en bewustzijn. Ik faciliteer mannencirkels, transformerende retraites en workshops waarbij ik mensen de kracht geef om hun hart volledig te openen en transparant, authentiek en kwetsbaar te kunnen zijn.

Ik wil mijn waarheid leven. Ik wil mij dieper openstellen voor liefde, het loslaten van oude conditioneringen en het laten stralen van mijn ziel. Ik deel graag mijn liefde, inzichten en inspireer anderen tot een nieuwe manier van zijn.

Roel van Hagen

Ik ben Josha, de zoon van Karen. Ik ben meegegaan naar het mooie eiland Ibiza, omdat ik voelde dat ik hier beter mijn kwaliteiten kan benutten dan in Nederland.
Ik ben van mening dat we zoveel in ons hebben en het de bedoeling is onze gaves te ontdekken en ons daarin verder te ontwikkelen.

Mijn specialiteit is om mensen in hun kracht te zetten, weer op te tillen en ik doe dit in combinatie met personal training en life coaching.

Motiveren, stimuleren en transformeren is wat ik met mensen doe. Out of the box denken en kijken naar je mogelijkheden.

How big would you dream, if you knew you couldn’t fail?

Josha Prins

Ik ben Peggy Konings en dankbaar teamlid van Chiwanka. De ontzorger en regelaar op de achtergrond, maar ook al 30 jaar vriendin van Karen.

Ik woon in Nederland met mijn man en twee dochters en ik werk als management assistent bij verschillende organisaties. Administratief en organisatorisch alles op orde houden is mijn kracht. En die zet ik liefdevol in bij Chiwanka, zodat het team kan doen waar zij goed in zijn. Namelijk de deelnemers een fantastische week bezorgen met een verscheidenheid aan sessies die elk op een unieke wijze bijdragen aan ontwikkeling en groei.

Niet twijfelen, gewoon doen. Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven!

Liefs, Peggy