Healing

Een healing is een energetische behandeling, het laat de chi oftewel levensenergie via mijn handen weer door jouw lichaam stromen. Een healing stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, heft eventuele blokkades op, geeft inzichten en verhoogd het bewustzijn. Deze behandeling werkt zowel op jouw lichaam als op de diepere, emotionele lagen. Door middel van een healing word je uitgenodigd om weer in verbinding te komen met jezelf, om te voelen en ervaren wat er in jou ligt opgeslagen en wat jij (niet meer) nodig hebt.

De healing wordt gestart met een gesprek. Zo kan ik een goed beeld krijgen waar jij tegenaan loopt in jouw leven/proces. Vervolgens wordt er een intentie gezet voor de behandeling.

De behandeling zelf bestaat uit energetische handoplegging op o.a. de chakra’s, jouw energiecentra, vaak in combinatie met klank en trilling. Vanuit mijn hoogsensitiviteit en intuïtie zal ik in mijn behandelingen gestuurd worden en precies voelen wat jij nodig hebt. Er wordt op de behandeltafel en over de kleding heen behandeld.

Na afloop bespreken we hoe je de healing hebt ervaren en sluiten we deze samen af.

Tarief

€150,-

🕑 ± 120 min

Geïnteresseerd?