Breathwork

In deze mooie ademsessie ofwel rebirthing breathwork mag jij door middel van jouw ademhaling op een krachtige, maar ook zachte en helende reis in jezelf. Door het toepassen van deze rustige ademtechniek, de verbonden ademhaling, kom je al vrij snel in een hogere bewustzijnsstaat.

De extra zuurstof in jouw lichaam helpt jou om negatieve ervaringen (trauma’s), belemmerende levenspatronen en overtuigingen die in jouw cellen / systeem (onbewuste) liggen opgeslagen voorgoed los te laten.

Herinneringen, blokkades en toxines krijgen de ruimte om vrij te komen waardoor innerlijke rust, harmonie en vreugde weer terug kunnen keren in jouw leven. Dit geeft een gevoel van vernieuwing en wedergeboorte.

Een ademsessie brengt een diepe, spirituele ervaring welke enorm krachtig en helend is.

Kortom, zuurstof kan jouw leven helen!

In deze ademsessie gaan we gericht te werk. Vooraf bespreken we samen het thema en jouw intentie voor de sessie waarna ik jou door middel van mijn drum zal begeleiden in de ademhaling.

Gedurende de sessie lig je comfortabel op een matrasje op de grond, warm toegedekt met een deken. Ik zal naast jou plaatsnemen om je in deze sessie op liefdevolle wijze te ondersteunen. Meerdere instrumenten en mijn helende lichttaal zullen worden gebruikt.

Na afloop bespreken we samen hoe jij de ademsessie hebt ervaren en sluiten we deze samen af.

Contra-indicaties voor een ademsessie zijn: hartproblemen, hoge bloeddruk, ernstige psychische aandoeningen, epilepsie en glaucoom. Neem bij twijfel altijd even contact met mij op.

Tarief

€150,-

🕑 ± 120 min

Geïnteresseerd?