Ademcirkel

In deze mooie ademcirkel gaan we door middel van jouw ademhaling en muziek een krachtige, maar ook zachte en helende reis maken. Door het ademwerk in groepsverband te doen versterken we elkaar met onze energieën.

Deze ademsessie ofwel rebirthing breathwork helpt jou om negatieve ervaringen (trauma’s), belemmerende levenspatronen en overtuigingen die in jouw cellen / systeem (onderbewustzijn) liggen opgeslagen voorgoed los te laten. Herinneringen, blokkades en toxines krijgen de ruimte om vrij te komen waardoor innerlijke rust, harmonie en vreugde weer terug kunnen keren in jouw leven.

Net als in de 1 op 1 ademsessie gaan we ook in de ademcirkel gericht te werk. We bespreken met elkaar jouw intentie voor de sessie waarna ik jou door middel van mijn drum zal begeleiden in de ademhaling.

Gedurende de sessie lig je comfortabel op een matrasje op de grond, toegedekt met een deken waarbij ik de groep op liefdevolle wijze zal ondersteunen.

Na afloop is er een fijne sharing met thee en lekkers om ervaringen te delen.

Contra-indicaties voor een ademsessie: hartproblemen, hoge bloeddruk, ernstige psychische aandoeningen, epilepsie en glaucoom.

De ademcirkel is op aanvraag voor groepen te boeken voor maximaal 5 personen.

Geïnteresseerd?